top of page

Ny APP giver dig kontrol

Styring af hjemmets ventilation via mobiltelefonen.

 

Nilan har udviklet en gateway som monteres på ventilationsanlægget.

Den åbner forbindelsen til en ny APP med smarte funktioner, hvor brugeren kan styre hjemmets ventilation fra mobiltelefonen.

APP’en er intuitiv, nem og sikker at bruge, og giver brugeren mulighed betjene og overvåge sit anlæg.

Brugeren kan åbne op til at AirTjek kan tilgå anlægget og yde fjernsupport eller i en serviceaftale overvåge anlæggets drift.

airtjek_app.jpg

Nem at tilslutte, nem at bruge

Når ventilationsanlægget er koblet på internettet via en Nilan gateway, kan anlægget fjernstyres ved hjælp af Nilan Bruger APP, som kan downloades gratis til mobiltelefonen. APP’en kan hentes på både App Store og Google Play. Gateway'en forbindes til aggregatets Modbus med et LAN stik og forbindes til brugerens internet router via en LAN eller WiFi forbindelse, så der skabes en sikker cloudforbindelse mellem anlæg og smartphone.

Et godt og hurtigt overblik
APP´en giver mulighed for at følge anlæggets drift og tilpasse brugerindstillinger på ventilationsanlægget, som f.eks. ønsket ønsket ventilationstrin samt fugtstyring. En vigtig funktion er, at man på APP´en kan se hvor mange dage, der er til næste filterskift, og at der genereres en notifikation i tilfælde af en alarm, f.eks. når det er tid til udskiftning af filtre.

En anden god information er trendkurver, hvor man kan følge aggregatets drift en uge bagud, f.eks. rumtemperatur eller luftfugtighed.

Alle eksisterende anlæg med CTS602 styringen kan styres via Nilan Bruger APP. For enkelte anlæg vil det dog kræve en softwareopdatering for at få det fulde udbytte af APP’en. Via den helt nye CTS400 styring får man mulighed for at bruge APP’en. Det vil sige, at de fleste bolig- og erhvervsanlæg kan bruge APP’en. 

GetImage_nilan_app.jfif

Download brugervejledning

Produkter og softwareversioner, der umiddelbart kan tilsluttes Nilan Gateway

bottom of page