top of page
CTS400-panel.jpg

SÅDAN VIRKER DET

Anlægget leveres med dette CTS400 panel som er placeret ved eller på anlægget.

løsning_typehus_1.jpg

Ventilationsanlægget fungerer på den måde, at frisk luft udefra bliver suget ind ad taghætten (gul).  
 
Den friske luft bliver ført ind gennem varmegenvindingsaggregatet, hvor den inde i modstrømsvekslerens lameller bliver opvarmet af fraluften, der bliver suget ud fra huset via udsugningsventilerne. Den "brugte" luft kastes ud af taghætten (grøn), efter den har passeret gennem modstrømsveksleren.
 
Inde i huset føres den opvarmede, friske luft rundt via et rørsystem og blæses ind gennem indblæsningsventilerne. På rørsystemet er monteret lyddæmpning for at modvirke støj, og for at lyden ikke transporteres fra værelse til værelse og diverse lyde fra badeværelset til andre rum.

Selve aggregatet samt rørene monteres i loftsrummet og det eneste synlige tegn på, at der er installeret et ventilationsanlæg, er de diskrete indblæsnings og udsugningsventiler, der ses i loftet. Dog kan vælges væghængt anlæg i eks. bryggers.
 
Anlægget styres fra et kontrolpanel (eks.: Nilan),  der er meget diskret og let at betjene.
 
I aggregatet er der som standard monteret støvfiltre. Derudover er det muligt at installeret pollenfiltre, som kan mindske gener for allergikere.
 
Ved at installere et ventilationsanlæg opnås et bedre og sundere indeklima, og det er ikke længere nødvendigt at åbne vinduerne for at lufte ud de anbefalede antal gange, idet anlægget sørger for kontinuerlig udluftning.
Ligeledes opnås en bedre varmeøkonomi da varmetabet minimeres kraftigt, hvis man plejer at lufte meget ud.

DA-Comfort-300_front-energi-1.png
bottom of page