top of page
JAA2 (2).jpg

JESPER AABLAD,
NY DIREKTØR FOR AIRTJEK

2. november 2020

Den tidligere direktør for berbel A/S får nu ansvaret for at drive AirTjek ApS.

Den tidligere direktør for berbel A/S får nu ansvaret for at drive AirTjek ApS.


Jesper Aablad overtager rollen som Direktør for Airtjek ApS fra den 2. november 2020. Tommy Enevold forsætter i virksomheden som arbejdende bestyrelsesformand med ansvaret for den tekniske afdeling samt en nyoprettet udviklingsafdeling.


Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med mine dygtige kollegaer hos AirTjek ApS og videreudvikle virksomheden samt sætte mit aftryk på organisationen, hvilket vil komme til gavn for både medarbejdere og kunder.

AirTjek ApS ser meget positivt på fremtidens opgaver og projekter, hvilket kræver en videreudvikling af virksomhedens systemer og flow for at sikre den fortsatte vækst, siger Jesper Aablad.


Jesper Aablad kommer med en solid erfaring fra branchen, hvor han gennem de seneste år i samarbejde med AirTjek ApS har arbejdet hårdt på at forandre og udvikle gamle normer i branchen for at sikre at kunden får den bedste mulige løsning i sit nye hus eller lejlighed. Det har været en spændende rejse sammen med Jesper og jeg glæder mig over, at vi har kunne lave en aftale med ham, siger Tommy Enevold.


AirTjek ApS står inden for det næste års tid overfor en planlagt flytning til et nyopført domicil i nærheden af motorvejen ved Horsens. Vi glæder os meget over at kunne flytte vores medarbejdere og virksomhed til nye lækre rammer tættere på motorvejen, siger Tommy Enevold og fortsætter:

Til den opgave er Jesper den helt rigtige, da han kommer med mange års erfaring fra industrien og derved har opbygget en rigtig god proces forståelse og teknisk indsigt.

bottom of page