top of page

SPECIALISTER

Alle huse planlægges og dokumenteres ned til mindste detajle. Ventilationsanlægget placeres således, at det støjer mindst muligt. Kanaler dimensioneres for at sikre et optimalt luftflow og ventiler placeres således at der ikke mærkes træk.

Alt sammen for at skabe den optimale løsning for vores kunder i deres nye huse.

TEGNESTUEN

SKABER

FLOWET

Vores tegnestue modtager husets plantagning, spærplaner, kloakering, emhætteplacering og køkkenløsning, ja vi tager højde for det hele, når vi dimensionerer og fastlægger kanalernes layout og anlæggets placering. 

Tegninger og materialelister forberedes til vores montører og teknikere og frigives kort før vi påbegynder montagen. Dette for at yde den bedst mulige fleksibilitet og sikre at der er taget højde for alle kundens ønsker.

IMG_2551.jpg

PLANLÆGNINGENS

MESTER

Vores montører og teknikere kører i hele landet og besøger dagligt mellem 20-30 byggepladser, hvor deres kørsel og arbejde skal være perfekt afstemt.

Vores opgaver løses altid på maksimalt 1 dag og vi har ofte et meget kort vindue, hvor vi har mulighed for at komme på byggepladsen.

Input til planlægningen kommer fra forskellige online byggeportaler, hvor vi hele tiden opdateres på foregående opgaver, hvilket gør det muligt at planlægge vores arbejde meget præcist.  

MONTØRER

OG 

TEKNIKERE

Vores faste danske montører og teknikere har alle været igennem en omfattende oplæring i ventilationens principper og har igennem mange års erfaring opbygget en viden og et håndelag som vi er utroligt stolte af. Vi sætter en stor ære i at vores arbejde altid håndværksmæssigt perfekt - vi sætter dermed standarden for de visuelle og funktionelle løsninger.

Vi kan derfor sikre markedet laveste SEL værdier i nye huse.

Unavngivet_edited.png

SERVICE

OG 

VEDLIGEHOLD

Vores kunder får den bedste vejledning, hvis det opleves at noget driller. Vi sidder klar til at hjælpe.

Hvis der opstår problemer med driften kommer vi hurtigst muligt forbi og afhjælper disse problemer.

Ventilationsanlæg skal løbende serviceres med filterskift og rens af ventiler og kanaler. Vi tilbyder her forskellige løsninger alt efter anlæggets og løsningens alder.

IMG_2555.jpg
bottom of page